Wie schuilt er achter RJ Culinair?

Intiem, uniek en naar ieders wens

Ik ben Roy Jansen, privéchef uit Bemmel. Ik heb een grote passie voor koken en een jarenlange ervaring op diverse plaatsen door het land.

Mijn doel is om ervoor te zorgen dat de culinaire beleving naar uw wens, met mijn inbreng, een groot succes wordt.

Een ervaring die u niet snel zult vergeten.

Alles is bespreekbaar! Neem contact op en wij gaan samen in gesprek om er iets moois van te maken.

Impressies van live cooking door privé kok RJ Culinair

Deze mensen hebben al live cooking op maat ervaren

Alles tot in de puntjes doordacht en verzorgd!

RJ Culinair zorgt voor kwaliteit, beleving en intimiteit in uw vertrouwde omgeving.

Klaas & Mieke PostKlaas & Mieke Post
19:27 05 Oct 23
Heerlijk gegeten dankzij de kookkunsten van Roy en Michel. Er werd goed naar onze wensen geluisterd en zo hebben we echt genoten van de hapjesplank en 6 gerechtjes die voornamelijk werden bereid op de Ofyr barbecue. Roy zorgde ook voor lekkere bijpassende wijnen. Een echte aanrader. Bedankt voor de goede zorgen. Het was top!
Nico FrentzNico Frentz
13:34 27 Sep 23
RJ Culinair is een echte aanrader. Geweldige organisatie van ons huwelijksfeest. Eten op een fantastisch culinair niveau waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Eerlijk en transparant wat betreft de gehele organisatie van ons feest. Roy is zeer betrokken en denkt overal in mee. Terugkijkend zouden we niets anders willen. Volgend feest is Roy zeker weer van de partij!!! Bedankt Roy voor jouw bijdrage aan onze onvergetelijke dag!! Nico & Willemijn 😘
Wim Geenen vanWim Geenen van
15:50 27 Aug 23
Het eten was heel erg lekker, en de koks super aardig en goed in uitleg wat het was!!
itzAmberitzAmber
11:48 26 Jun 23
Roy heeft bij ons in de tuin een fantastische BBQ verzorgd. Na het eerste gesprek met Roy waren wij eigenlijk al helemaal blij. Hij snapt precies wat een klant graag wil en zet zich voor 100% in om er een culinair feest van te maken.Een man met een enorme passie voor koken! Hij staat met een glimlach te werken en wij hebben achteraf alleen maar complimenten van onze gasten gekregen. Iemand die net even wat extra’s doet voor zijn klanten.Roy, enorm bedankt en wij gaan jou zeker nog vaker inhuren! Ga vooral zo door met je prachtige onderneming.Hartelijke groeten uit Doornenburg
Isajackie houtermanIsajackie houterman
14:13 30 Apr 23
Onze eigen privé kok! Een ware luxe in alle opzichten. Goede communicatie vooraf en daarna hoef je nergens meer aan te denken. Roy zet een geweldige sfeer neer en je krijgt fantastisch eten. Van A tot Z verwennerij.
Hetty LentjesHetty Lentjes
18:26 13 Dec 22
Wij hebben een verjaardag gevierd met Roy als kok-aan-huis. Hij heeft een heerlijk menu bereid. Het was een culinaire verrassing en verwennerij.Sabine
Carla BremerCarla Bremer
11:56 27 Nov 22
Roy, wat hebben we genoten van je heerlijke kookkunsten.Alles, de tafel, presentatie en natuurlijk de smaak was voortreffelijk.Zeker voor herhaling vatbaar.
Carmen TijssenCarmen Tijssen
07:44 25 Oct 22
Roy heeft onze wensen perfect vertaald met de heerlijke hapjes die hij op de BBQ klaarmaakte tijdens ons tuinfeest. Alles was perfect verzorgd en werd netjes gepresenteerd. Roy kwam voor het feest ook nog even persoonlijk langs om kennis te maken, geweldig! Roy bedankt voor alles!
Francien StrengFrancien Streng
16:27 26 Sep 22
Ons personeelsfeest super goed verzorgd. Heerlijk eten, vers en origineel. Een professionele kok die met je meedenkt. Wij hadden een topdag dankzij Roy!
Linge ZichtLinge Zicht
11:18 15 Sep 22
Roy heeft op onze bruiloft een fantastische culinaire presentatie geleverd!Met zijn warme, vriendelijke en spontane persoonlijkheid en zijn passie voor lekker eten heeft hij onze gasten voorzien van de lekkerste (en unieke) hapjes. Hij denkt creatief mee, luisterde naar onze wensen en vertaalde deze in een passende offerte. Een absolute meerwaarde voor ons feest! Dankjewel Roy
Anja Van MierleAnja Van Mierle
07:37 04 Sep 22
Gisteren tuinfeest gehad in Kranenburg (D). Bij onze Zoon & Schoondochter.Wat een ontzettende fijne ervaring was dat. Ik had al eerder een feest gehad waarbij het eten werd verzorgd door Rj Culinair, wat super was. Enorme Bbq’s, etc.Maar dit overtrof écht alles! Prachtige gerechten, alle 65 personen kregen tegelijk alles opgediend perfectie door 2 super mannen!Roy mede namens jullie, is dit feest een groot succes geworden, dank je wel gr.Anja v.Mierle
Tom van BrandenburgTom van Brandenburg
16:09 18 Aug 22
RJ Culinair is een feestje om thuis te hebben…. Heerlijk eten, leuk om te zien, leuke aankleding en geen afwas 🤪
Gitta van DrielGitta van Driel
17:52 14 Aug 22
Echt genoten van de private dining. Al meerdere keren aan huis gehad en elke keer weer even uniek. Fijne smaken en combinaties en volledig afgestemd op onze persoonlijke wensen en seizoensproducten. Dikke aanrader!
Michel JanssenMichel Janssen
19:08 10 Aug 22
RJ Culinair heeft op ons teamuitje voor ons gekookt en gebakken. Het was tot in de puntjes geregeld en goed voor elkaar. Bedankt Roy!
Theo ClaassenTheo Claassen
17:55 10 Aug 22
Culinaire Topper! Meerdere workshops met ons bedrijf Claassen Buitenbeleving gedaan. Fantastisch, haal deze foodlover in huis en uw feest of evenement wordt gegarandeerd een succes!
js_loader

Partners van RJ Culinair

Bars & Cars

Sfeervolle Pop-up barren voor jouw borrel

Bars & Cars biedt mobiele pop-up barren aan voor bedrijfsborrels, bruiloften & feesten in Nederland.

Op zoek naar een sfeervolle bar voor jullie bruiloft op eigen locatie of binnenkort een gezellige bedrijfsborrel?

Met onze pop-up Mobiele Bar, unieke Race Bar en sfeervolle Cocktailbar staan wij klaar op jouw borrel of feest met een sfeervolle bar naar keuze, barpersoneel en dranken.

Juud Wedding & Styling

Weddingplanner | Ceremoniemeester | Styliste

Jullie gaan trouwen!

Een fantastisch vooruitzicht, maar ook een hoop geregel. Ik maak het jullie makkelijk. Om jullie wensen en smaken te vertalen naar styling, muziek, eten, drinken en alles wat er nog meer bij komt kijken.

Wat is er nou mooier dan op deze prachtige dag jullie persoonlijke liefdes verhaal te vertellen aan al je gasten.

Hier ben ik om jullie daarbij te helpen!

Mierzoet Home Bakery

Voor het lekkerste ambachtelijke gebak

Bij Mierzoet Home Bakery wordt alles op maat voor je gebakken. Of dit nu een drie laags gestapelde bruidstaart is, een zoete tafel voor 150 gasten of een ander te gek feestje, voor elke gebeurtenis wordt er met passie en ambacht voor jullie gebakken. Om de beste kwaliteit te garanderen maken wij alles met de hand. Hierdoor is geen smaak ons te gek en kunnen wij precies maken wat een klant wenst.
Laat ons jullie helpen om een bijzonder moment nog specialer te maken!